RUND DAG?

Runde dagerNår en skal arrangere runde dager som 50 og 60 års dager så er det endel ting som skal klaffe for at gjestene skal bli fornøyd.

Maten, gavene og gjestene er selvfølgelig viktig, men underholdningen er vel så viktig . En fest kan fort få seg en demper dersom underholdningen ikke svarer til forventingene.

Med Duoen Fairplay trenger du ikke bekymre deg over dette. Det du hører her på nettsiden er opptak fra oss som spiller live. Så du vet akkurat hva du får.

BREDT REPERTOAR

Etter at vi er blitt engasjert, gjør vi en avtale med deres kontaktperson og stiller for rigging på dagen noen timer før festen skal avholdes.

Duoen Fairplay spiller alt fra gamle evergreens til de nyeste hitlåter. Og framfor alt god swingmusikk som gjestene kan danse til.

MUSIKKQUIZ

Mange liker også spesielle innslag på sin store dag, og det har Duoen Fairplay tatt høyde for. Et populært innslag som engasjerer alle er musikkquiz!

Dette foregår slik at deltagerne blir inndelt i grupper, gjerne pr bord. Hvert bord får
utlevert penn og papir. Vi starter med å spille en låt fra scenen.

Først starter vi med trommer, som gir høyest poengsum, deretter legger vi på en bass, deretter gitar og så videre. Musikkquizen varer ca 20 minutter, da er stemningen på topp
og vi starter å spille til dans.

KARAOKE

Ett annet innslag er karaoke! Da legger vi sanghefter rundt på bordene samt
bestillingslapper som vi får opp på scenen.

Dette blir alltid både underholdende og morsomt! Vi hører gjerne fra deg.

 

Forrige side | Neste side