PRIVATFEST

Privatfest


Alle som har vært med å arrangere privatfest vet at det er noen ting som må klaffe. Hyggelige gjester og god mat er ofte det som gjør at en fest blir velykket. Underholdningen er vel så viktig.

Når du engasjerer Duoen Fairplay er du sikret variert musikk og god underholdning fra scenen.  Duoen fairplay spiller alt fra gamle gode danselåter fra 60 tallet og til de nyeste hitlåter. Mange liker også spesielle innslag på en privatfest, og det har duoen fairplay tatt høyde for.

Musikkquiz
Hva med å ha musikkquiz som et innslag på festen?

Dette foregår slik at deltagerne blir inndelt i grupper gjerne pr bord. Hvert bord får utlevert penn og papir. Vi starter med å spille en låt fra scenen. Først starter vi med trommer, som gir høyest poengsum, deretter legger vi på en bass som gir mindre poeng, deretter gitar etc.

Dette holder vi på med i ca 20 -30 minutter, da er stemningen på topp og vi starter å spille til dans.

Karaoke
Karaoke er også et artig innslag som garantert får opp stemningen. 

Da legger vi sanghefter rundt på bordene samt bestillingslapper som vi får opp på scenen. Da legger vi sanghefter rundt på bordene samt bestillingslapper som vi får opp på scenen. Dette blir alltid underholdnende og morsomt for såvel gjester som, arrangører !

Vi hører gjerne fra deg !

Forrige side | Neste side