OM OSS

Duoen Fairplay startet i 2007. Både Helge og Bengt har lang erfaring fra diverse band rundt omkring i Bergen. Helge spilte i mange år i gamle Fairplay fra Askøy og Scala fra Bergen.


HELGE – GITAR OG VOKAL

Helge filmstripe

 Helge begynte med Gamle Fair Play i 1979 og spilte mye i Sogn og Fjordane de første årene, deretter også mye rundt om i Bergen på typiske striladanser.

I 1982 var han også innom Picato og senere også Loraine, der det ble byttet en del på besetningsmedlemmer. I 2010 tok han opp tråden sammen med Bengt Bakke og dannet Duoen Fair-Play. Siden har de spilt sammen.


BENGT – GITAR OG KORING

 

 Filmstrip Bengt

Bengt spilte mange år i legendariske Captain Hennessy.

Bengt driver Studio7b der han produserer og arrangerer musikk for artister. Han underviser også i gitar på Folkeuniversitetet og kulturskolen.


Vi er profesjonelle musikere og overlater ingenting til tilfeldigheter. Når vi er på et spilleoppdrag gjør vi jobben 110%. Vi har etterhvert gjort hundrevis av oppdrag og har opparbeidet oss lang erfaring med de fleste arrangement.

I snitt har Duoen Fairplay mellom tjue og tredve spillejobber per år på bygdefester, bryllup, årsdager, julebord, firmafester og lignende.

Hvis du er i tvil hvordan vi låter på scenen, kan du bare klikke på spilleren øverst på siden, det er slik vi høres ut når vi spiller for dere. Vi stiller med komplett lyd og lys anlegg, det eneste vi trenger er noen strømuttak! Resten fikser vi selv!

På gjenhør ! 

Forrige side | Neste side