Julebord Bergen

JULEBORD

Når en skal arrangere et julebord så er det endel ting som skal klaffe for at de ansatte skal bli fornøyd! Maten og gjestene er selvfølgelig viktig, men underholdningen er vel så viktig.

Mang en fest er blitt spolert pga dårlig underholdning fra scenen. Etter at vi er blitt engasjert, gjør vi en avtale med deres kontaktperson og stiller for rigging på dagen noen timer før festen skal avholdes.

Duoen Fairplay spiller alt fra gamle evergreens til de nyeste hitlåter. Og framfor alt god swingmusikk som gjestene kan danse til.

Julebord med Musikkquiz
Mange liker også spesielle innslag på et julebord, og det har duoen fairplay tatt høyde for. Et populært innslag som engasjerer alle er musikkquiz!

Dette foregår slik at deltagerne blir inndelt i grupper, gjerne pr bord. Hvert bord får utlevert penn og papir. Vi starter med å spille en låt fra scenen.

Først starter vi med trommer, som gir høyest poengsum, deretter legger vi på en bass, deretter gitar etc. Detter holder vi på med ca 20 minutter, da er stemningen på topp og vi starter å spille til dans.

Hva med karaoke på Julebordet?
Et annet innslag som hever stemningen er karaoke. Da legger vi sanghefter rundt på bordene samt bestillingslapper som vi får opp på scenen.

Dette kan fort bli både underholdende og morsomt! Tenk å få oppleve sjefen i en duett med sin sekretær!

Vi hører gjerne fra deg.

Forrige side | Neste side