To web firmafestFirmafest

Når en skal arrangere en firmafest så er det viktig at alt klaffer med såvel mat og drikke, som tidsskjema og underholdning.

Mang en fest er blitt spolert på grunn av dårlig underholdning fra scenen. Det trenger dere ikke tenke på med Duoen Fairplay.

Vi har lang erfaring i å skape topp stemning på firmafesten. Duoen Fairplay spiller alt fra gamle Evergreens til de nyeste hitlåter, og framfor alt god swingmusikk som gjestene kan danse til!

Etter at vi er engasjert, gjør vi en avtale med deres kontaktperson og stiller for rigging på dagen noen timer før festen skal avholdes.

Swingmusikk og musikkquiz
Mange liker også spesielle innslag på en firmafest, og det har vi tatt høyde for. Et artig innslag som engasjerer alle er musikkquiz!

Dette foregår slik at deltagerne blir inndelt i grupper, gjerne pr bord. Hvert bord får utlevert penn og papir. Vi starter med å spille en låt fra scenen.

Først starter vi med trommer, som gir høyest poengsum, deretter legger vi på en bass, deretter gitar etc. Dette holder vi på med ca 20 minutter, da er stemningen på topp og vi starter å spille til dans.

Karaoke
Ett annet innslag er karaoke! Da legger vi sanghefter rundt på bordene samt bestillingslapper som vi får opp på scenen. Dette blir både underholdende og morsomt! Tenk å få høre sjefen i duett med sin sekretær!

Vi hører gjerne fra deg !

Forrige side | Neste side