BRYLLUP Bryllup BergenBERGEN

Et bryllup er en stor dag for de som skal gifte seg. Alt fra catering til musikk må klaffe 100%. Skal du arrangere Bryllup i Bergen er vi de rette til å ta oss av underholdningen.

Duoen Fair Play har lang erfaring med underholdning for bryllup i Bergen og omegn, samt på store dager. Vi ønsker å bidra til at denne dagen skal bli en fantastisk opplevelse for alle parter, spesielt for dere som skal gifte dere.

Etter at vi er engasjert trenger dere ikke tenke mer på underholdningen. Da er det vårt ansvar å skape god stemning i deres bryllup, og er det noe vi har erfaring med er det nettopp det!

Taffelmusikk og brudevals
Vi tar først kontakt med dere der vi diskuterer låter, brudevals og andre ønsker dere måtte ha. Når dagen er kommet er vi på plass til avtalt tid og er klar for å underholde!

Hvis dere bestiller taffelmusikk under middag, kommer Bengt til avtalt tid og spiller under hele middagen. Dette skaper en fin stemning for gjestene. Etter at diverse innslag etc er unnagjort starter vi med dansen.

Vårt repertoar inneholder alt fra Evergreens for bestemor til det nyeste for de yngste, så vi skal nok få alle på dansegulvet! Håper å høre fra dere! 

 

Forrige side | Neste side