50 års dag eller 60 års dag?

50 års dag og 60 års dagNår en skal arrangere runde dager som 50 års dag og 60 års dag eller lignende så er det endel ting som skal klaffe for at gjestene skal bli fornøyd.

Maten, gavene og gjestene er selvfølgelig viktig, men underholdningen er vel så viktig . En 50 års dag kan fort få seg en demper dersom underholdningen ikke svarer til forventningene.

Med Duoen Fairplay trenger du ikke bekymre deg over dette. Det du hører her på nettsiden er opptak fra oss som spiller live. Så du vet akkurat hva du får i din 50 års dag eller 60 års dag; Topp underholdning.

Bredt repertoar
Etter at vi er blitt engasjert, gjør vi en avtale med deres kontaktperson i forhold til musikk og låtvalg, før vi stiller for rigging på dagen noen timer før festen skal avholdes.

Duoen Fairplay spiller alt fra gamle evergreens til de nyeste hitlåter i din 50 års dag eller 60 års dag osv. Og framfor alt god swingmusikk som gjestene kan danse til.

Musikkquiz
Mange liker også spesielle innslag på sin store dag, og det har Duoen Fairplay tatt høyde for. Et populært innslag som engasjerer alle er musikkquiz!

Dette foregår slik at deltagerne blir inndelt i grupper, gjerne pr bord. Hvert bord får
utlevert penn og papir. Vi starter med å spille en låt fra scenen.

Først starter vi med trommer, som gir høyest poengsum, deretter legger vi på en bass, deretter gitar og så videre. Musikkquizen varer ca 20 minutter, da er stemningen på topp
og vi starter å spille til dans.

Karaoke
Ett annet innslag er karaoke! Dette er ofte svært populært i både 50 årsdag og 60 års dag der gjester kan få synge gamle og nye klassikere fra scenen. Da legger vi sanghefter rundt på bordene samt bestillingslapper som vi får opp på scenen.

Dette blir alltid både underholdende og morsomt! Ta kontakt om du skal arrangere 50 års dag eller andre runde dager. Vi hører gjerne fra deg !

 

Forrige side | Neste side